Steun het GNI en word lid of donateur

Onze afdeling van het Genootschap Nederland Israël doet haar werk met bevlogenheid en passie, maar helaas zijn wij beperkt door mankracht en financiële middelen. Als u, net als wij, vindt dat het werk wat wij doen door moet gaan word dan lid of donateur van het Genootschap.

Het GNI heeft de ANBI-status, d.w.z. dat onze vereniging bij de Belastingdienst is geregistreerd als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dit betekent o.a. dat giften aan onze vereniging fiscaal aftrekbaar zijn van het inkomen. Bij nalatenschappen is er geen schenkbelasting verschuldigd over erfstellingen en legaten.

Doneren kan op rekeningnummer: NL64 INGB 0756 9876 44 te ‘s-Hertogenbosch. U bent al donateur met een gift vanaf €50,-.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van onze afdeling van het GNI kunt u dit aanvragen via ons contactformulier. U blijft dan persoonlijk geïnformeerd over onze activiteiten en ontvangt u leuke aanbiedingen. Door lid te worden steunt u het Genootschap Nederland Israël en maakt u het onze afdeling mogelijk om tegen gereduceerde tarieven voorlichting te geven en activiteiten op te zetten.

Bijdrage
Het eerste jaar is het lidmaatschap gratis, vanaf het eerstvolgende kalender jaar wordt de contributie geind, deze bedraagt €22,- per jaar, voor studenten €10,- per jaar. Als nieuw lid ontvangt u als welkomstgeschenk het boek ‘Twee vlaggen op één tafel’, een boek over de geschiedenis van bijna 60 jaar (landelijk) Genootschap Nederland-Israël.